top of page

Modni utrip poletja

Mesto je v soboto 1.julija še posebej zaživelo in ob koncu Festivala Lent pred zaključnim ognjemetom se je odvijala tudi čudovita modna revija, na kateri so se predstavile finalistke MISS Slovenije za Miss World 2017. Gostitelj večera sta bila lokal Nana in Rotovž na Glavnem trgu.

 

»Summer I can see You«, smo  lansko leto poimenovali naš dogodek in letos nadaljevali z drugim delom s katerim smo zakorakali v pisano poletje in počitnice. Na veliki modni reviji tukaj pod zvezdami so se predstavile znamke Avon, trgovina Luna iz Evroparka, oblikovalka unikatnih, ročno izdelanih čevljev ČEVELJC Ingrid Logar, spletna trgovina super-punca.si, blagovna znamka Puppa iz Murske Sobote, ki slavi po unikatnih kreacijah, trgovina Kisilak in modni dodatki ter torbice BAGS& MORE.

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Škarica. Za organizacijo pa je poskrbela agencija Glmmodels, ki jo od lanskega leta vodive s Tadejo Ternar.

bottom of page