top of page

Materinski dan Luft 2018

Po odlično izpeljanjem lanskoletnem dogodku, je ekipa Glammodels že tradicionalno pripravila posebno razvajanje namenjene ženskam in materam. Modno druženje na Materinski dan je bilo obarvano v znamenju pomladi in ustvarjalci dogodka (agencija Glammodels) so znova poskrbeli za številna presenečenja. Od snemanja TV oddaje Ujemi sanje, do predstavitve ustvarjalcev, ki na domačih tleh predstavljajo svoje umetnine. Seveda pa so vse obiskovalke po koncu prireditve razveselili še s cvetjem in vzorčki dišav, ki so jih lahko odnesle domov.

 

Na modni pisti v LUFTU so se sprehodili modeli agencije Glammodels in predstavili čudovito pomladno kolekcijo različnih blagovnih znamk. Predstavili so se All4Kids, podjetje Avon, Puppa iz Murske Sobote in nakit Design of mine pod katerega se podpisuje oblikovalka Mina Toplak, trgovina Luna iz Grajskega trga, trgovina Princess s čevlji, trgovina KiK iz Grajskega trga Maribor, oblikovalka blagovne znamke Mašlin Andreja Žilavec in Poročna Kamrica iz Hajdine pri Ptuju.

 

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo, za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Škarica.

bottom of page