top of page

Otvoritev KiK Maribor

V centru Maribora, na Grajskem trgu 3, se je v torek 29.avgusta odprla nova poslovalnica KiK, ki bo s svojo ponudbo zagotovo obogatila samo mestno jedro. Samo otvoritev so pospremile finalistke Miss Slovenije 2017, ki so se sprehodile po modni pisti in v okviru modne revije predstavile jesensko kolekcijo trgovine KiK.

To je že četrtka poslovalnica, ki je tako odprla svoja vrata v štajerski prestolnici in v Mariboru so na otvoritvi poskrbeli za številna dogajanja, pri katerih niso pozabili tudi na najmljaše s številnimi otroškimi delavnicami. Za celodnevno animacijo sta tako poskrbela priljubljena brata Malek, ki sta izvajala številne otroške igre. Otroci so si lahko izbrali glitter tatoo poslikavo s priljubljenimi vzorčki, njihovi starši pa so lahko zavrteli tudi kolo sreče z bogatimi nagradami. Obiskovalce je pričakal tudi fotobox, kjer so nastale čudovite fotografije, ki so si jih lahko odnesli za spomin.

Osrednje dogajanje je sledilo v dopoldanskem in popoldanskem času, ko se je pred trgovino odvila modna revija s finalistkami izbora Miss Slovenije 2017. Ob najmaljših modelih, ki so predstavljali tekstini del ponudbe KiK trgovine, so se na pisti prehodile aktualna Miss Štajerske za Miss Slovenije Patricija Finster, njena prva spremljevalka Lana Krajnc in Miss Fotogeničnosti Elmedina Berisha. Na pisti je bila tudi Vanja Fideršek Miss Bikini 2016. Od moških modelov pa sta bila prepoznavni obraz televizijskega šova Survivor Sandi Sinanovič in nekdanji finalist izbora Mister Slovenije 2015 Dmitrij Halužan. Za modno revijo je poskrbela nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar z njeno agencijo Glammodels.

bottom of page