top of page

Pisana Jesen (Bistrica 2017)

Na štajerskem koncu, v Slovenski Bistrici, so se na posebnem modnem druženju srečali različni modni oblikovalci in ustvaralci. V lokalu Dolce Vita se je odvijala modna revija, na kateri so nastopile superfinalistke Miss Slovenije ter združile tamkajšnje ljubitelje izvirnih modnih kreacij in modnih dodatkov. Ob dobri glasbi Mirana Rudana so se gostje lahko posladkali še s slaščicami Mojce Dacinger in uživali ob šalah Rada Muleja.

 

Na veliki modni reviji tukaj pod zvezdami se nam bodo predstavile znamke in oblikovalci ter ustvarjalci, ki jih zagotovo že poznate. Z nami je bila Petra Ulaga, ki je predstavila čudovito kolekcijo torbic, Tanja Uvera, oblikovalka prav posebnih pletenin, Optika Plus s sončnimi in korekcijskimi očalmi, Cvetličarna Grubelnik, ki jo najdete na Tyrševi, umetnik Rok Dragi čigar mojstrovine so modeli predsatavili na majicah, Andreja Tusulin z oblačili in Ingrid Logar, ki je zaslužna, da je povezala vse te umetnike v skupno zgodbo, ki se je predstavila na modnem dogodku PISANA JESEN.

 

Za pričeske je poskrbel SALON RETRO iz Ptuja, Š Tisk iz Slovenske Bistrice pa je natisnil majice in letake, ter plakate. Sponzorji brez katerih ne bi bilo prireditve: Kohne Miran s.p., Ivan Babšek s.p., Fleksotisk Logar s.p., Logapak s.p., Sofir d.o.o., Nana, Tina Gaberc s.p., Green gym, Andrej Sagadin s.p. in Lepotni center harmonija.

Foto: Aleš Kocbek

bottom of page