top of page

17.sejem poroka CELJE 2018

V znamenju 17.Sejma Poroka, ki je potekal med 17.in 18.marcem v Celju, smo v sejemski dvorani L1 z glammodeli predstavili poročne trende, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popolni poročni dan. Na sejmu se je že osmo leto zapored predstavila velika promocijska razstava poročnih šopkov, s katero želita Celjski sejem in Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS promovirati slovenske cvetličarne in njihovo kreativnost. Paša za oči pa sta bili zagotovo tudi vrhunski modni reviji poročnih oblek.

Tokrat nekoliko drugače, kot so bili vajeni na sejmu Poroka, so modeli predstavili poročne obleke kar med obiskovalci in se sprehodili po dolgi rdeči pisti, ki je bila okrašena s cvetličnimi aranžmaji. Na tovrsten način so jim še pobližje predstavili poročne kreacije. 

Zlatar graver bojan Tofant, Abast, Mod Art, Zlatarstvo Mirage, VB oblačilni inžiniring in Salon White Coture. Za najmljaše modele pa so poskrbeli v poročnem salonu Goga.

Za dekleta je s svojo ekipo poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Spa Space Zoran Pasarič. Posebna zahvala tudi Magic Augustinu, ki je našo modno revijo popestril s posebno dekoracijo.

Foto: Aleš Kocbek

bottom of page