top of page

iSwap - Jesenska menjalnica


Rabljena oblačila nekoliko drugače!

V Mariboru je v center JAM na Miklavčevi cesti potekala že šesta iSwap menjalnica rabljenih oblačil. Kot morda že veste, v tujini so "swap party-i" prisotni in zelo obiskani že dalj časa, zato je ekipa iSwap želela to ideologijo približati tudi slovenski množici, med katero še vedno vlada negativna miselnost o rabljenih stvareh.

Organizatorice so izmenjavi oblačil želele dodati pridih ženskosti, zabave, prijetnega druženja in tako prišle na idejo, da takšen dogodek predstavijo v Mariboru.

Ideje o izmenjavi oblačil se je domislila Sanja Marič, ljubiteljica mode, ki je bila nekaj časa dejavna na stilskem področju. Z namenom, da bi se takšni dogodki začeli prirejati tudi pri nas, je idejo delila z Martino in Matejo Divjak. Sestri že več kot eno leto na svojem modnem blogu M&M Showroom pišeta o uličnem stilu, ki ga na mariborskih ulicah pogrešata. Prav tako pomagata pri iskanju cenovno dostopnih alternativ opravam svetovno znanih zvezdnic, ki jih je moč najti v naših cenovno dostopnih trgovinah. K sodelovanju sta pozvali tudi Jano Krajnc, urednico Facebook strani Uredi.SE, učiteljico osebnega stila in vizualne lepote, ki uživa pri reorganizaciji ženske garderobe in iskanju stila primernega postavi in načinu življenja.

Nedavno so tako organizirale že šesto iSwap menjalnico in pravijo, da so njihovi dogodki vsakič večji.

In da so rabljena oblačila lahko še vedno lepa pa smo poskrbeli tudi mi z ekipo Glamm models in pripravili čudovito modno revijo. Modeli so tako nosili rabljena oblačila, ki so jih predstavili na čudovit način.

Za ekipo so poskrbeli umetnica ličenja Ella (Manuela), Pa3k Hair Artist z ekpio, Karmen Trs z aloe vero, Vesna Tomažič z eteričnimi olji Joung Living, popoln par MNG Photography in Make Up Nika, Make Up Studio Nataly in My Unikat – Tjaša Vodeb z unikatnim nakitm.

Foto: MNG Photography

MUA: Make Up Nika in umetnica ličenja Ella (Manuela)

Stilistka: Jana Krajnc (uredi.se)

Pričeska: Pa3k Hair Artist


Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page