Sejem poroke, Maribor

23.10.2017

Ko pomislimo na poroko, vedno pomislimo tudi na obleko. Tisto klasično belo poročno obleko, ki skupaj z nevesto na poročni dan ustvarja prav posebno pravljico. Čisto njeno in njegovo. V zadnjih letih so se že dolgo prisotnim belim oblekam pridružili še mnogi drugi odtenki – rdeči, zeleni, celo črni. Paleta mnogih možnosti prav zagotovo poskrbi za to, da vsaka bodoča žena, pa naj bo še tako zahtevna, na koncu najde obleko, za katero reče: »Ta je zame!«

Foto: Aleš Kocbek

 

Pa ne samo ona, tudi za njenega izbranca se poleg klasičnih oblek gotovo najde tudi takšna, zaradi katere bo izstopal med vsemi drugimi gosti.

Nekaj čarobnega vzdušja smo za bodoče mladoporočence pripravili na SEJMU POROKE, ki se je odvijal v hotelu Habakuk v Mariboru. Sejem se je po nekaj letih premora znova vrnil v Štajersko prestolnico obogaten s čudovito modno revijo, na kateri so se predstavili razstavjalci poročnih storitev.

Z nami so bili: Poročna agencija Goga, VB oblačilni inžiniring, Hlebček, Poročna Kamrica, Tina She, Zlatarstvo Tofant, Šotori Petre, Zlatarstvo Gajšek, Magic Baloni, Fotografija Jelušič, tiskovine TinaShe, Trgovina Luna iz Europarka, Avon in drugi.

Za dekleta je s svojo ekipo poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik za pričeske pa so poskrbeli v frizerstvu Škarica. Prav posebni dve nesevti, ki jih boste lahko danes videli tudi na tej pisti pa je poskrbel Sergej Grosman.

 

Posebna zahvala za dekoracijo prostora gre tudi Magic Augustinu, ki je našo modno revijo popestril s čudovitimi baloni. 

Foto: Natalija Jelušič Babič

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Proporočeno branje

MANEKENSKI TEČAJI Murska Sobota - ŠOLSKO LETO 2019/2020

23.09.2019

1/3
Please reload

Aktualni članki
Please reload

Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now