top of page

Tadeja in novo sodelovanje

Podjetnica, manekenka in nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar že od nekdaj strmi k sodelovanju z ljudmi in podjetji iz domačega okolja. Pred kratkim je tako sklenila poslovno sodelovanje s podjetjem Mi&lan, saj so jo navdušili njihovi kvalitetni in modni izdelki.


»Veseli me, da lahko sodelujem s podjetji iz domačega okolja, saj sem svojo pot začela v podjetju Mura, kjer sem dobila prvo počitniško delo kot manekenka. Takrat sem imela komaj 17 let in dogajanje povezano z modo me je takoj pritegnilo. Opazovala sem delo modnih oblikovalk, spremljala prodajo izdelkov ter spoznala veliko zanimivih ljudi. Žal je bila čez nekaj let usoda podjetja žalostna, a sem vedno čutila neko vez z njim. Moja pot se je potem nadaljevala v različne smeri in letos me je splet okoliščin povezal z zelo zanimivim podjetjem Mi&laniz domačega okolja. Sodelovanje sem z veseljem sprejela, saj mi je bilo takoj jasno, da gre za zelo dober projekt. S podjetjem Mi&lan imamo veliko načrtov in trenutno dokončujemo novo kolekcijo, katero bomo kmalu tudi predstavili. S priznano modno oblikovalko Tatjano Kalamar Morales smo tako že ustvarili nekaj kreacij za posebne priložnosti in moram priznati, da sem bila zelo navdušena nad udobjem, ki ga nudijo njihovi kvalitetni materiali! Ni pomembno samo to, da je oblačilo modno in lepo temveč tudi udobno! Menim, da smo skupaj močnejši in upam, da bo naša zgodba opogumila in povezala čim več ljudi k sodelovanju v prihodnje!«


Da obleka naredi človeka se strinjajo tudi v podjetju Mi&lan v Gornjih Petrovcih, ki že od leta 2014 skrbi za modno estetiko in zadovoljstvo naročnikov s šivanjem oblačil po meri. Direktor podjetja Milan Mörec poudarja, da je stil vse bolj povezan s kakovostjo oblačil in dobrim počutjem, zato se v podjetju posvečajo naravnim, zdravim materialom in tkaninam, dovršenostjo izdelave oblačil in s strokovnim svetovanjem strankam.Leta 2015 so v Ljubljani odprli showroom (Kristalna palača BTC), ki je namenjen prodaji oblačil po meri MorroSartoriale za zahtevne individualne stranke ter logistiko delovnih oblačil (odvzem mer ter prevzem oblačil).


Posvečajo se izdelavi oblačil za posebne in večernepriložnosti, poslovnim, službenim in oblekam za prosti čas, prav tako pa s svojimi izdelki poudarjajo lepoto ženske in moške mode.

V njihovih oblačilih se dobro počutijo tudi prepoznavni obrazi: Tadeja Ternar, Nina Rajbar, Jan Plestenjak, Manja Stević ex. Plešnar, Peter Poles, Alfi Nipič in še mnogi.


Foto: Zoran Norčič

#Milan

Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page