top of page

Cunjami - MISLI EKO – IZMENJAJ SI OBLEKO!

DRUGI CUNJAMI – IZMENJEVALNICA OBLAČIL bo v torek, 27. 2. 2018, med 17. in 19. uro, v Domu ustvarjalnosti mladih (Razlagova 16).

Tokrat smo pripravili poseben tematski sklop, namenjen MATURI in VALETI. Še posebej vabljeni tisti, ki vam doma ležijo svečane obleke od mature ali valete in jih želite zamenjati ter tako dati priložnost še drugim, da v njih zablestijo, sami pa boste zato odšli domov v novem stilu. In, ko smo že pri valetah in maturantskih plesih – že kaj razmišljate, kako boste hodile v visokih petkah, kako se naličiti in katera frizura bo ''ta prava''. Na cunjamiju se nam bodo pridružili profesorici in dijaki(-nje) Srednje šole za oblikovanje (Srednja šola za oblikovanje Maribor) in predstavnica Modne agencije Glammodels & Kids. Z veseljem vam bodo svetovali, vas naličili in oblikovali zanimive frizure – seveda BREZPLAČNO za vse obiskovalce Cunjamija. Tudi tokrat vabljeni, da prinesete do 10 čistih, lepo ohranjenih kosov oblačil ali modnih dodatkov, ki jih nato zamenjate za druga, ki so vam všeč. Več informacij o dogodku in PRAVILA IZMENJAVE si lahko preberete na naslednji spletni povezavi: http://zpm-mb.si/novice-dogodki/cunjami-bodi-eko-izmenjaj-si-obleko/. MISLI EKO – IZMENJAJ SI OBLEKO! Dogodek bomo snemali in fotografirali za objavo in promocijo na družabnih omrežjih in na spletni strani ZPM Maribor. Udeležba je brezplačna. DODATNE INFORMACIJE: Kornelija Kaurin, 02 229 69 13, 041 532 118, kornelija@zpm-mb.si.Tudi tokrat vabljeni, da prinesete do 10 čistih, lepo ohranjenih kosov oblačil ali modnih dodatkov, ki jih nato zamenjate za druga, ki so vam všeč.Splošna pravila za obiskovalce izmenjevalnice oblačil za mlade: • Na izmenjavo lahko prinesete do 10 čistih in lepo ohranjenih kosov oblačil ali modnih dodatkov. Prinesenim kosom določimo vrednost v cunjamijih (točke), kar zabeležimo na poseben listič. Na dogodku si lahko izberete stvari v vrednosti števila cunjamijev in jih ob odhodu, skupaj z lističem, pokažete prostovoljcu (-ki), ki bo na sprejemni točki. Morebitni neizkoriščeni cunjamiji se lahko prenesejo na naslednjo izmenjavo oblačil.

• Oblačila, ki jih prinesete, naj bodo čista, lepo ohranjena ter nepoškodovana (brez lukenj, pack in manjkajočih gumbov, zadrge morajo delovati, ne smejo biti sprana). Prinesite sezoni primerna oblačila – v pomladnih in poletnih mesecih ne bomo sprejemali zimskih oblačil, pozimi pa ne izrazito poletnih. Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da na sprejemnici stvari, ki ne bodo ustrezala navedenim standardom, ne sprejmemo v izmenjavo in jih vrnemo obiskovalcu.

• Ne bomo izmenjevali spodnjega perila in čevljev, reklamne majice z logotipi bomo sprejeli, vendar obiskovalec zanje ne bo dobil cunjamijev, uporabili pa jih bomo za izdelavo drugih predmetov v delavnicah.

• Na dogodku mora biti vsak obiskovalec pozoren na svoje osebne stvari (tudi na oblačila, ki jih ne želi menjati), saj zanje organizator ne prevzema odgovornosti.

Sistem točkovanja: 1 cunjami: nogavice, kopalke, majice z naramnicami, kratkimi ali dolgimi rokavi, pižame, modni dodatki (kape, šali, rokavice, nakit, pasovi). 2 cunjamija: bluza, srajca,hlače, krilo, obleka, pulover, jopica, trenirka, jakna, suknjič. 3 cunjamiji: ženski kostum, moška obleka, zimske jakne (dolge), bunde, plašči, zimska športna jakna/hlače/kombinezon, druga vrednejša športna oblačila, priložnostna svečana oblačila. 4 ali 5 cunjamijev: posebna vrednejša svečana oblačila, plašči in jakne.

Dogodek bomo snemali in fotografirali za objavo in promocijo na družabnih omrežjih in spletni strani ZPM Maribor.

Vsi termini cunjamijev: – 30. januar 2018 – 27. februar 2018 – 27. marec 2018 – 24. april 2018 – 29. maj 2018


Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page