top of page

KiK - Zakorakajte v pisano pomlad!

Pri KiKu vsak dan najdete izjemne ideje za Vaš videz in fantastične izdelke za Vašo družino. V kolikor boste obiskali KiK, lahko odkrijte modna oblačila vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Uresničite lahko svojstven stil ob bogati ponudbi modnih oblačil za ženske in moške, otroke ter oblačil večjih velikosti. Prav tako pa vas bo KiK presenetil s številnim izdelki za Vaš dom – od kuhinje, do spalnice ter vse do balkona in vrta.

Prav tako se vedno najde nekaj za Vaše najmlajše. Tako je opremil tudi našo celotno ekipo modelov, od najmlajših do najstarejših. Obišete jih lahko v vaši najbližji poslovalnici, ponudbo pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani http://www.kik.si/.

Prva KiK trgovina je svoja vrata odprla leta 2007 v Murski Soboti, danes pa se podjetje KiK Slovenija ponaša s kar 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.

Podjetje KiK ponuja ženske, moške in otroške tekstilne izdelke, kakor tudi oblačila za dojenčke odlične kakovosti po ugodnih cenah. Poleg asortimana z oblačili je prav tako na voljo bogata izbira darilnih izdelkov, igrač, kozmetičnih izdelkov, modnih dodatkov ter dodatkov za dom. KiK je simbol za pravilno razmerje med kakovostjo in ceno. Vsak kupec se lahko za samo 30 Eurov obleče od glave do pet.


Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page