Puppa - unikatne kreacije

Na druženju v okviru materinskega dne se je predstavila tudi Puppa Design.

V podjetju Puppa Design se močno zavedajo problematike in negativnih učinkov tako imenovane hitre mode. Zaradi tega so razvili poseben način izdelave oblačil, kjer uporabljajo samo ostanke materialov in predelujejo neprodana oblačila velikih proizvajalcev, iz katerih nato njihove šivilje ustvarijo čudovita in okolju prijazna oblačila. Vsa oblačila so ročno izdelana v Murski Soboti, v prostorih nekdanje Mure.
Izdelujejo kolekcije v omejenih količinah, unikate ter oblačila po naročilu in meri strank.

 

 


Design of Mine:
Unikatni nakit, ki nosi ime Design of Mine, pod katerega se podpisuje Mina Toplak, je narejen iz žice s tehniko kvačkanja ali poljubnega prepletanja, pogosto v kombinaciji s pisanimi perlicami, ki dajo izdelkom igrivi in hkrati elegantni videz. Nakitu daje njegovo unikatnost in poseben videz tudi kombinacija z jeansom ali raznobarvnimi vrvicami iz plute. Vsak kos je narejen ročno, je trajnosten in pripoveduje svojo zgodbo. Je atraktiven in opazen predvsem pa lahek in s tem prijeten za nosit, tako za vsak dan, kot tudi za posebne priložnosti.

 

PRINCES

Z nami je bila tudi trgovina Princes. Trgovina, ki že od leta 2007 skrbi za popolno obutev. In tudi naši modeli vam danes predstavljajo različne čevlje za vsak okus.

Najdete jih kar v petih poslovalnicah in sicerv ljubljani, v Planetu Tuš v Celju, Supernova Koper, in v Europarku Maribor. Vsak teden vam ponujajo številne modele, od športnih copatov (kjer boste našli resnično veliko izbiro) do pestrih salonarjev, polnih petk, balerink, gladiatork in še vseh ostalih modelov. 

Dovollite mi, da vas pobabim tudi v spletno trgovino Princess-shop.si, ki je z vami že od leta 2010, kot ena izmed prvih specializiranih spletnih trgovin z modno žensko obutvijo v Sloveniji. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Proporočeno branje

MANEKENSKI TEČAJI Murska Sobota - ŠOLSKO LETO 2019/2020

23.09.2019

1/3
Please reload

Aktualni članki
Please reload

Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now