Everly na modni reviji "Summer vibes"

 

Summer vibes, smo  poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto. 

 

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

 

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Nabseršnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo  pred vhodom v ukc Maribor,  ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja. 

 

V drugem delu modne revije se nam je nato kot prva s svojimi čudovitimi stajlingi predstavila trgovina Everly

 

Everly, trgovinica, ki se je razvila iz otroških sanj punčke, imeti svoja oblačila, svoj butik in živeti svoje sanje. Oblačila za dekleta in ženske, ki si želijo biti urejene in v teku s časom, tako ob večerih s prijateljicami, na zmenku in posebnih priložnostih, kot tudi ob vsakodnevnih opravkih in v službi. Naša oblačila in dodatke najdete na spletni strani www.everly.si. Za vse, ki pa oblačila pred nakupom raje najprej poskusite in jih “začutite” se lahko oglasite v našem showroomu, ki se nahaja v Hidden beauty studiu v Jurčičevi pasaži, v centru Maribora.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Proporočeno branje

MANEKENSKI TEČAJI Murska Sobota - ŠOLSKO LETO 2019/2020

23.09.2019

1/3
Please reload

Aktualni članki
Please reload

Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now