Moi na modni reviji "Summer vibes"

Summer vibes, smo  poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto. 

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

 

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo  pred vhodom v ukc Maribor,  ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja. 

 

Iz Maribora pa prav tako prihaja blagovna znamka MOI. Tokrat se predstavljajo s svojimi unikatnimi  lesenimi torbicami, lesenim nakitom, ter najbolj prepoznavnimi izdelki blagovne znamke – lesenimi metuljčki – ki so primerni tako za dame, predvsem pa za gospode.

 

Na voljo je več velikosti in oblik ročno izdelanih torbic, ki postajajo pravi modni hit. Primerne so za različne priložnosti. Za vsakodnevne potepe s prijatelji ali pa zelo lepo dopolnijo elegantnejšo opravo ob posebnih priložnostih. Torbice, ter vse ostale izdelke si lahko ogledate v trgovini SLOVENSKA, na Slovenski ulici 13 v Mariboru.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Proporočeno branje

MANEKENSKI TEČAJI Murska Sobota - ŠOLSKO LETO 2019/2020

23.09.2019

1/3
Please reload

Aktualni članki
Please reload

Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now