Allegria na modni reviji "Summer vibes"

11.07.2018

Summer vibes, smo  poimenovali naš že tradicionalen dogodek, ki je letos potekal že tretje leto. 

Na veliki modni reviji pod zvezdami lokala Nana na Glavnem trgu so se nam predstavile znamke: All4kids, Avon, športne trgovine Hervis, Everly, Moi, trgovina Kik, Allegria, Galerija Kreativnih, Salon Kisilak, Avocado, Luna, Bags and more, Nancy kopalke, Princess in GGW.

 

Za dekleta je poskrbela priznana mojstrica ličenja Mateja Naberšnik s svojo ekipo za pričeske pa so poskrbeli v salonu Odsev Lepote.

Ne smem pa pozabiti tudi za našo cvetlično dekoracijo, za katero je poskrbela Dežurna cvetličarna NA VOGALU. Dežurna cvetličarna na vogalu je odprta vse dni v letu. Najdete jo  pred vhodom v ukc Maribor,  ki letos praznuje že 40. let svojega obdstoja. 

 

IZHOD ALLEGRIA

Blagovna znamka Allegria vas na slovenskem modnem trgu razveseljuje  že več kot 25 let. Z našim sloganom "Your multibrand store" želimo poudariti to, da je naša moda namenjena ženskam, ki si želijo biti drugačne, ekstravagantne in drzne, in ki želijo na enem mestu kupiti celoten "styling" različnih blagovnih znamk. 

 Allegria zastopa žensko obutev, oblačila in modne dodatke  različnih  znanih proizvajalcev kot so Calvin Klein, Sugarbird, Carmela, L’estrosa, Imperial, Dixie, Isabella Lorusso, Dh fashion in druge. Prav tako pa vam ponuja modno obutev in oblačila  različnih znamk po dostopnih cenah. V bogato založenih trgovinah in na spletu vam ponuja urbano žensko modo skrbno izbranih materialov in modelov po zadnjih modnih trendih.  Prijazne prodajalke in stilisti vam bodo pomagali izbrati vaš celoten outfit. Naša prednost je prav ta, da pri nas najdete vse na enem mestu, posvetimo se Vam dokler ne  izberete željen styling v celoti. 

 Za vas smo v Mariboru na Gosposki 25 in v Ljubljani na Starem trgu 3, prav tako pa vas očaramo na spletu, kjer imate na voljo že skoraj več kot 1000 različnih artiklov na katere je veliko krat tudi brezplačna poštnina.

Bodite urejene in v koraku z modnimi trendi tudi Ve in se prepustite ekipi naših modnih strokovnjakov. Allegria "Your multibrand store" na Gosposki 25.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Proporočeno branje

MANEKENSKI TEČAJI Murska Sobota - ŠOLSKO LETO 2019/2020

23.09.2019

1/3
Please reload

Aktualni članki
Please reload

Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now