top of page

Materinski dan LUFT 2019 - AVON

Na Materinski dan so v Mariboru že tradicionalno tretje leto zapored poskrbeli za prav posebno modno druženje. V Lokalu Luft 360, ki slovi po tematsko opremljeni Luftarci, je ekipa Glammodels pripravila prav posebno razvajanje za matere v znamenju pisane pomladi, ki so jo obeležili ob materinskem dnevu. Za lep videz deklet je poskrbela mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik s svojo ekipo, pričeske pa so uredili v frizerstvu Odsev lepote. Več kot uspešen dogodek je napolnil vse do zadnjega kotička priljubljenega lokala.Tovrstno druženje je bilo že tretje po vrsti in organizator - agencija Glammodels, je tudi letos poskrbela za številna presenečenja. Najmaljši so se lahko družili v prav posebnem ustvarjalnem kotičku Jolly in risali pobarvanke, za matere in tiste bodoče pa so pripravili manjša darilca Nivea, kjer so lahko našle kremice za njihove malčke. Letos sta se na modni pisti predstavili oblikovalka unikatnih čevljev Ingrid Logar in izdelovalka unikatnih naglavnih trakov Mašlin Andreja Žilavec. Modeli so predstavili tudi izhod unikatnih oblačil Puppa iz Murske Sobote. Predstavilo se je še podejtje Avon in trgovina Luna iz Garjskega trga, trgovina Urban babe in Princess ter podjetje Rebel z blagovno znamko Desigual.


IZHOD AVON

Avonje vodilno svetovno podjetje v direktni prodaji kozmetičnih proizvodov. Poleg kozmetičnih proizvodov najdete v Avonovem katalogu tudi modne dodatke in nakit, ki ga predstavljamo tudi danes. Kolekcija nakita vsebuje klasične in trendi kose, kar lahko najdete tudi v aktualnem katalogu. Avonov nakit ne vsebuje niklja in je hipoalergen.

Avon svojim članom omogoča naročanje preko spleta v udobju lastnega doma. Katalog izhaja vsake tri tedne in je Avonova trgovina. Avon je prisoten na vseh kontinentih, v več kot 100 državah po svetu in ima več kot 6 milijonov samostojnih predstavnic, imenovanihAvon Ladies. Obraz kozmetike Avon so vrhunska manekenka Irina Shaykin igralka Olivia Wilde.


ODSEV LEPOTE

Ne odlašajte in enostavno obiščete frizerski salon ODSEV LEPOTE, kjer vas bomo razvajali v sproščenem vzdušju s čarovnijo kvalitete, natančnosti in izvirnosti podkrepljene s strokovnim znanjem. Dajte si priložnost, da za vas poskrbi profesionalni tim in boste odsevali vaš popolni izgled. Najdete nas na Ruski ulici 9, 2000 Maribor, za brezplačno parkirišče je poskrbljeno.


Z ekipo s katero redno obiskujemo izpopolnjevanja, v salon prinašamo nove metode dela in za stranke poskrbimo z vrhunsko kozmetiko Keune, urejamo in oblikujemo brade ter obrvi, ličimo za vse priložnosti in z veliko srca in pozitivne energije z veseljem poskrbimo za pričeske vaših malčkov, ki se vedno z znova radi vračajo k nam. ODSEV LEPOTE – Ruska ulica 9, Maribor.


Foto: Aleš Kocbek

#avon #modnarevija #luft #materinskidan #razvajanje #nivea

Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page