top of page

Materinski dan Luft - izhod Mašlin

Na Materinski dan so v Mariboru že tradicionalno tretje leto zapored poskrbeli za prav posebno modno druženje. V Lokalu Luft 360, ki slovi po tematsko opremljeni Luftarci, je ekipa Glammodels pripravila prav posebno razvajanje za matere v znamenju pisane pomladi, ki so jo obeležili ob materinskem dnevu. Za lep videz deklet je poskrbela mojstrica filmske maske Mateja Naberšnik s svojo ekipo, pričeske pa so uredili v frizerstvu Odsev lepote. Več kot uspešen dogodek je napolnil vse do zadnjega kotička priljubljenega lokala.Tovrstno druženje je bilo že tretje po vrsti in organizator - agencija Glammodels, je tudi letos poskrbela za številna presenečenja. Najmaljši so se lahko družili v prav posebnem ustvarjalnem kotičku Jolly in risali pobarvanke, za matere in tiste bodoče pa so pripravili manjša darilca Nivea, kjer so lahko našle kremice za njihove malčke. Letos sta se na modni pisti predstavili oblikovalka unikatnih čevljev Ingrid Logar in izdelovalka unikatnih naglavnih trakov Mašlin Andreja Žilavec. Modeli so predstavili tudi izhod unikatnih oblačil Puppa iz Murske Sobote. Predstavilo se je še podejtje Avon in trgovina Luna iz Garjskega trga, trgovina Urban babe in Princess ter podjetje Rebel z blagovno znamko Desigual.


Andreja Žilavec se predstavlja s svojo blagovno znamko Mašlin: opisala se je takole: Moja zgodba – Mašlin zgodba


Šivanje. Ustvarjanje. Sproščanje. Uživanje.

Šivanje je moja strast, moja ljubezen. Saj veš, kako je, ko se zaljubiš?JŠivanje me osrečuje in mi daje energijo in zato je nastal Mašlin. Ta je nastajal nekaj časa, luč sveta pa je uradno zagledal maja 2017, ko sem si rekla, zdaj ali nikoli.

Kdo sem in zakaj Mašlin?

Sem Andreja. Ustvarjalna. Aktivna. Preprosta. Rada imam barve. Samokritična. Perfekcionistka. Tako mora biti vsak izdelek `perfect`, da ga dam v prodajo. Tako je tudi bilo s prvim izdelkom.

Včasih razmišljam kaj je bilo prej kokoš ali jajce. Malo za šalo. Zares pa razmišljam ali je bila pentljica ali predpasnik. Predpasnik je nastal prej, ampak je bila moja ideja, mami ga je pa naredila. Pentljica pa je moj izdelek, za katerega sem rekla, to je to. Po tem hočem biti prepoznavna. In tako sem tudi izbrala ime. Mašlin pomeni v prekmurščini pentljica. Naj se torej ve, s kje sem.

Rada ustvarjam igrive, a hkrati elegantne izdelke. Uhani, zapestnice, verižice so del našega vsakdana. Zame pa so to trakci oziroma pokrivala. So moj zaščitni znak in v njih, kar je tudi najbolj pomembno, se počutim odlično.

#razvajanje #modnarevija #luft #materinskidan

Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page