top of page

Materinski dan Luft - Izhod Puppa

V podjetju Puppa Design se močno zavedajo problematike in negativnih učinkov tako imenovane hitre mode.Zaradi tega so razvili poseben način izdelave oblačil, kjer uporabljajo samo ostanke materialov in predelujejo neprodana oblačila velikih proizvajalcev, iz katerih nato njihove šivilje ustvarijo čudovita in okolju prijazna oblačila. Vsa oblačila so ročno izdelana v Murski Soboti, v prostorih nekdanje Mure. Izdelujejo kolekcije v omejenih količinah, unikate ter oblačila po naročilu in meri strank. Oglejmo si oblačila znamke Puppa in varujmo naše okolje s trajnostno modo.

PRINCES

Z nami je danes tudi trgovina Princes. Trgovina, ki že od leta 2007 skrbi za popolno obutev. In tudi naši modeli vam danes predstavljajo različne čevlje za vsak okus.

Najdete jih kar v petih poslovalnicah in sicer v Ljubljani, v Planetu Tuš v Celju, Supernova Koper, in v Europarku Maribor. Vsak teden vam ponujajo številne modele, od športnih copatov (kjer boste našli resnično veliko izbiro) do pestrih salonarjev, polnih petk, balerink, gladiatork in še vseh ostalih modelov. Dovollite mi, da vas pobabim tudi v spletno trgovino Princess-shop.si, ki je z vami že od leta 2010, kot ena izmed prvih specializiranih spletnih trgovin z modno žensko obutvijo v Sloveniji.

Trgovina Princess, kjer boste zagotovo našli nekaj za vaš okus!

#modnarevija #luft #materinskidan

Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page