top of page

Povezane Slovenske lepotice

Spletna trgovina Urban Babe z blagovno znamko Navahoo osvaja tujino - Maribrosko podjetje Urban babe na enem mestu združilo znane lepotice.

Gospodarstvo, ki ga je v zadnjem letu pošteno prizadela situacija pandemije se bo težko pobralo, kar občutijo že številna podjetja. Kljub temu, pa so tudi številna preusmerila svoje dejavnosti in se osredotočila zgolj na en cilj – da v tem času preživijo. Zgodbe o uspehu v tem času je težko zapisati, a vednar so.

Ni skrivnosti, da se v tem času veliko podjetij preusmerja na spletno prodajo. Nekateri pa imajo na tem področju precej izkušenj. Med njimi tudi Slovenska spletna trgovina Urban babe z blagovno znamko Navahoo, ki jo obožujejo predvsem ženske vseh starosti.


Tinkara Puch iz podjetja Urban babe je tako za njihovo novo kolekcijo zbrala na enem mestu slovenske lepotice, ki so predstavile aktualne modne trende prihajajoče pomladi. Ob vsem tem, pa so stopili tudi pred kamere in vse skupaj posneli v prelepem ambientu hotela Maribor.

»Ni bilo lahko, saj smo morali prilagoditi vse aktivnosti trenutnim zahtevam epidemije. Vsi sodelujoči so predohodno opravili vse potrebne teste, saj je bila varnost pri delu na prvem mestu. Ostala ekipa, ki ni bila pred kamerami pa je svoje delo opravila več kot profesionalno z upoštevanjem vseh varnostnih navodil. Tovrstno delo je bilo za vse prvič v takšni obliki in verjetno se bomo morali navaditi, da bo to postal naš vsakdan,« je povedala Tinkara Puch.


Pisano ekipo je sestavljalo kar nekaj znanih obrazov. Med njimi sta bili nekdanji 1.in 2.spremljevalka Miss Slovenije Lana Krajnc in Patricija Finster, plesalka Giovanna Karič, playboyeva lepotica Maura Vabič, Koraljka Čeh, pevka in Miss Earth Danijela Burjan in Miša Margan Kocbek.


»Glede na trenutno situacijo, ki nas je pripeljala do tega, da so naši najljubši kosi postali športna oprema, večjih sprememb tudi v moji domači garderobi še za enkrat ne gre zaznati. Sem se pa zakadila v spletna nakupovanja in si pred prihodom pomladi nabavila nekaj modnih kosov, med katerimi pa zagotovo ne manjkajo jakne Urban babe. Res je, da ostajamo v trenirkah, a kaj kmalu bo pred nami pomlad, ki bo prinesla nove trende in lahkotnejše modne kose,« je povedala Miša Margan Kocbek, ki ji nakupovanje preko spleta v tem času ni bilo tuje.KAKOVOST IN ZADOVOLJSTVO VAS NE BO RAZOČARALO

Spletna trgovina URBAN BABE, katera je ekluzivni zastopnik blagovne znamke Navahoo predstavlja inovacijo na področju mode ženskih jaken, plaščev in bund, ki združujejo udobje, prefinjeno, samozavest in kakovost. O tem priča tudi to, da so priljubljene širom po Evropi in razveseljujejo zahtevne ljubiteljice mode v naših sosednjih državah. Njihova prednost je ugodno in dostopno poslovanje, enostavno naročanje, prevzem in vrnitev v kolikor vam jakna ali zimski plašč ne bi odgovarjala.


Urban babe posluje s številnimi priznanimi nemškimi dobavitelji, osredotočeni pa so na sosednje države (Avstrijo, Italijo, Hrvaško in Madžarsko), a se več kot le zavedajo pomembnosti domačega trga, na katerem so prav tako konkurenčni in edinstveni.

Barvni trendi 2021

Pri pregledovanju smernic za prihajajočo pomlad 2021 bomo naleteli predvsem na nekatere bavre, ki bodo letos še posebej izrazite. Inštitut za barve Pantone, ki konec vsakega leta razglasi barvo prihodnjega leta, je za barvo leta 2021 razglasil kombinacijo dveh odtenkov. Le ta bo letos v znamenju ultimativne sive in razveseljujoče rumene. V vseh odtenkih. Modni dodatki in modni kosi bodo to sezono kraljevali v rumeni barvi. Ta barva bo namreč v prihajajočem odbobju velik hit. In popestrila bo vse pastelne odtenke.Kaj pa pastelni toni?

Pri Urban babe ne moremo mimo tega, po kakšnih barvah posegajo tudi svetovne zvezde. Pastelne barve smo vzljubili že lansko sezono, to pomlad pa namesto losos, bež in podobnih odtenkov v ospredje prihajajo barve sorbetov. Še vedno je tukaj barva losos, ampak je govora o nežni barvi. Nežna marelična, pastelna banana, barva sivke, pistacija in metin sladoled. Jaz si kar predstavljam, kako se bom spomladi odela v te barvne palete. Prav slednjih pa je precej na spletni strani Urban babe.Ni lepšega, kot ležati na kavču in brskati po novostih, ki jih ponuja spletna trgovinica Urban babe. Nove prehodne jakne in brezrokavniki, ki bodo hit letošnje pomladi so že na razpolago v vseh pisanih barvah. Na spodnji povezavi pa si lahko ogledate tudi spletni filmček, ki je že zaokrožil socialne medije.

Foto: Aleš Kocbek

Proporočeno branje
Aktualni članki
Schlagwörter
Folgen Sie uns!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page