top of page

MARIBOR - MIŠA MARGAN KOCBEK

V Mariboru bo skrbela za plesne koreografije v otroški manekenski šoli priznana vaditeljica hoje ter plesna koreografinja Miša Margan Kocbek. Z dolgoletnimi izkušnjami na različnih modnih revijah in prireditvah s svojim delom pripomore h kvalitetnemu delu. Z izrednim smislom za delo z otroci - najstniki modeli naredi ure zabavne in poučne. Miša ima že več kot šestnajst letne izkušnje v delu z otroci, plesom in manekenstvom.

MARIBOR - CECILIJA MATUL

Z manekenstvom se ukvarja že od majhnin nog in kmalu bo 10 let od kar je začela. “Za to me je navdušila mami in res sem ji hvaležna, da me je vpisala na tečaj ter me vsa leta vzpodbujala, s tem sem pridobila ogromno samozavesti in danes ji res lahko rečem hvala. Obožujem delo z modnimi oblikovalci, fotografi, vizažisti, frizerji, to so ljudje, ki znajo svojo strast izražat na svoj način in jaz jo z veseljem predstavim.« Cecilija bo prevzela vodenja manekenske šole v Mariboru, kjer bo desna roka Miše Margan Kocbek. 

MURSKA SOBOTA - TADEJA TERANR

V Murski Soboti bo za delo z modeli prevzela domačinka in nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar. Tadeja se je po uspešni manekenski karieri doma in v tujini že odločila ustanoviti svojo manekensko šolo, saj si je že od nekdaj želela razviti to dejavnost tudi v domačem kraju. Veseli jo delo z otroki, zato vam njena manekenska šola poleg tečajev za dekleta in fante nudi tudi nadaljevalne otroške manekensko plesne tečaje. Njena manekenska šola T&T se letos povezuje z Glammodels & Kids.

MURSKA SOBOTA - MIŠA ZEČEVIČ

 

Miša Zečevič plesna učiteljica in diplomantka tržnega komuniciranja. Zmeraj se je navduševala nad modnim svetom in se priložnostno udejstvovala kot model, prav tako pa je lani predstavljala Slovenijo na lepotnem izboru v Turčiji. Poučuje otroške plese in pripravlja zabavne dogodke za najmlajše, prav tako pa vodi trgovino z naravno kozmetiko. 

LJUBLJANA - TINA GABER

V Ljubljani pa bo za manekensko področje skrbela nekdanja Miss Hawaiian tropic Tina Gaber. Tina ima dolgoletne plesne izkušnje, ki so ji prišle prav tudi v manekenskem svetu. Diplomirana sociologinja je namreč sodelovala na številnih modnih revijah in občudovali smo jo lahko v številnih reklamnih kampanjah.

 

LJUBLJANA - TADEJA PAVLIČ

Tadeja je po poklicu gastronomska in turistična tehnica, zanimajo jo pa predvsem jezki zato študira španščino in sociologijo. Že od malih nog se ukvarja s športom. Zadnjih šest profesionalno pleše latinskoameriške in standardne plese. Kot 2.spremljevalka MISS SLOVENIJE 2015 si je nabrala številne izkušnje na modnem podoročju. Obožuje fotografske objektive in modne brvi. 

 

Z vami bodo:

bottom of page